Snacks din ardei mini cu fasole rosie, quinoa si porumb
4 persoane
pregatire: 10 minute
gatire: 35 min
nivel: mediu
MODUL DE PREPARARE
1
Desfacem continutul conservelor intr-un bol. Adaugam jumatate din cantitatea de parmezan ras. Separat, amestecam ouale (cu telul sau in blender). Le turnam in compozitia cu porumb, fasole, quinoa, parmezan si amestecam. Adaugam pesmetul Panko, trei sferturi din patrunjelul tocat si omogenizam totul.
2
Tapetam o tava cu hartie de copt, apoi umplem fiecare jumatate de ardei folosind compozitia rezultata si il asezam in tava. Inainte sa bagam la cuptor, adaugam restul de parmezan.
3
Lasam tava la cuptorul incins la 220 grade pentru 20-25 minute. Dupa ce o scoatem din cuptor, decoram cu restul de patrunjel maruntit. Ardeii astfel preparati se aseaza pe un platou aperitiv si pot fi serviti calzi sau reci.