Snacks din ardei mini cu fasole rosie, quinoa si porumb

4 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 35 min

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Desfacem continutul conservelor intr-un bol. Adaugam jumatate din cantitatea de parmezan ras. Separat, amestecam ouale (cu telul sau in blender). Le turnam in compozitia cu porumb, fasole, quinoa, parmezan si amestecam. Adaugam pesmetul Panko, trei sferturi din patrunjelul tocat si omogenizam totul.

2

Tapetam o tava cu hartie de copt, apoi umplem fiecare jumatate de ardei folosind compozitia rezultata si il asezam in tava. Inainte sa bagam la cuptor, adaugam restul de parmezan.

3

Lasam tava la cuptorul incins la 220 grade pentru 20-25 minute. Dupa ce o scoatem din cuptor, decoram cu restul de patrunjel maruntit. Ardeii astfel preparati se aseaza pe un platou aperitiv si pot fi serviti calzi sau reci.

INGREDIENTE

Porumb Gold Al Vapore – o conserva 150 g

Fasole rosie Al Vapore – o conserva 150 g

Quinoa Al Vapore – o conserva 150 g

Ardei snacks colorati si Jalapeno – 7-8 bucati

(!Pot fi utilizati si ardei kapia sau ardei gras colorat, de preferat sa fie de dimensiuni mai mici, pentru o servire mai lejera)

Parmezan ras – 80-100 g

Pesmet panko – 50 g

Oua – 3 bucati

Patrunjel proaspat – o legatura

Sare, piper (dupa gust)

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Chili con carne
Sushi cu quinoa si sfecla rosie
Hors d’oeuvre vegane cu avocado, quinoa si linte
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping