Chili con carne

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 60 minute

nivel: usor spre mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Sotati carnea tocata de vita in ulei incins pana se rumeneste. Adaugati, pe rand, la interval de aproximativ 5 minute: morcovul si ceapa. Lasati la foc mic pana cand ceapa capata aspect sticlos, asezonati cu sare si piper si apoi turnati vinul. Lasati pe foc mic, sa se intrepatrunda aromele, pana cand sosul se evapora aproape complet.

2

Adaugati pe rand rosiile, fulgii de chili si ardeiul. Amestecati la foc mic, pana cand legumele se inmoaie. Adaugati porumbul crocant si dulce si fasolea rosie, direct din conserva, iar, dupa ce compozitia a mai stat pe foc cca 5 minute, adaugati sucul de tomate si lasati sa se integreze pe foc in compozitie, astfel incat aceasta sa nu fie apoasa. Decorati cu germeni (sau cu patrunjel) si serviti cu nachos.

INGREDIENTE

Fasole rosie Al Vapore – o conserva 150 g

Porumb Gold – o conserva 150 g

Tocata de vita – 200 g

Ardei gras taiat cubulete – o bucata

Rosii taiate cubulete – 80 g

Ceapa tocata – o bucata

Morcov taiat cubulete – o bucata

Sos din rosii decojite – 50 ml

Fulgi de chili

Nachos pentru servit

Germeni / patrunjel verde pentru decor

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Bruschete starter cu fasole alba si rosie
Snacks din ardei mini cu fasole rosie, quinoa si porumb
Salata de ton cu quinoa si porumb
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping