Sushi cu quinoa si sfecla rosie

5-6 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 75 minute

nivel: dificil

MODUL DE PREPARARE

1

Punem orezul la preparat in steamer. In paralel, fierbem otetul din orez cu sare si zahar, pana cand acestea sunt dizolvate complet. Cu aceasta compozitie asezonam orezul preparat la abur (se scoate intr-o tava, apoi se lasa la racit).

2

Pregatim umplutura pentru sushi: taiem in fasii castravetele fabio, somonul, tonul, avocado. Peste pudra de wasabi se pune apa si se amesteca pana cand se obtine o pasta de consistenta plastilinei.

3

Pregatirea batoanelor de sushi se realizeaza cu mini-rogojina speciala si cu multa rabdare. Pentru ca aceasta sa aiba o durata de viata mai lunga, este recomandat sa fie invelita in folie de plastic. Astfel, nu scapa nici boabele de orez, iar batonul de sushi se poate compacta mai bine.

INGREDIENTE

Quinoa Al Vapore – o conserva 150 g

Sfecla rosie Al Vapore – o conserva 300 g

Orez pentru sushi – 500 g

Otet din orez – 200 ml

Alge nori pentru sushi – 5-6 foi

Avocado bine copt (dar fara tenta maronie la interior) – 1 buc.

Somon proaspat file – 100 g

Ton rosu proaspat file – 100 g

Castravete fabio – o jumatate

Ghimbir murat – dupa gust

Pudra Wasabi (hrean japonez) – dupa gust

Sos soia – dupa gust

Apa plata – 400 ml

(! raport apa/orez = 0,8/1)

Zahar – 75 g

Sare – 25 g

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Energy booster dulce, cu grau spelta, quinoa si ananas
Burger vegan pe baza de linte si quinoa
Hummus cu naut, sfecla rosie si muguri de pin
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping