BENEFICII SI SAVOARE

Legumele d’aucy se preteaza tuturor modurilor si obiceiurilor de consum. Pastrate la temperatura camerei, conservele se pot pastra chiar si cativa ani. Dar ce este, totusi, conservarea? Pentru ca legumele sa isi pastreze atat proprietatile nutritive, cat si gustul, dar si ca microorganismele sa fie eliminate, este necesar ca acestea sa fie sigilate in ambalaje rezistete la apa si oxigen, si sterilizate.

TEHNOLOGIA AL VAPORE

Al Vapore inseamna, in cazul conservelor d’aucy, ca legumele atent cultivate, sunt sterilizate nu prin fierbere clasica in apa, ci la abur. Vaporii provin majoritar din apa continuta de leguma in mod natural. Deci, se poate spune ca leguma este preparata in aburul din propriul suc si de aceea este mai gustoasa, mai crocanta, mai nutritiva.
Prin tehnologia avansata cu vacuum folosita la produsele Al Vapore, presiunea joasa coboara punctul de fierbere, ceea ce face posibila o procesare mai putin agresiva: timp redus de sterilizare si temperatura mai mica, in consecinta impacteaza mai puțin alimentul, iar nutrientii se pastreaza mai bine.
Legumele d’aucy Al Vapore sunt gata de consum, fiind ingredientul ideal pentru o masa rapida si hranitoare. Fara lichid de scurs, acestea pot fi folosite direct din cutie in salate sau ca garnitura, simple sau in orice combinatie inspirata, acasa sau la birou.

FASOLE PASTAI

MAZARE SI MORCOVI

CEREALE

PORUMB

MIX DE LEGUME

LEGUME BIO

LEGUMINOASE

Alte legume

ALTE LEGUME

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping