Legumele d’aucy se preteaza tuturor modurilor si obiceiurilor de consum. Tinute la temperatura camerei, conservele pot fi pastrate chiar si cativa ani. Dar ce este, totusi, conservarea? Pentru ca legumele sa isi pastreze atat proprietatile nutritive, cat si gustul, dar si ca microorganismele sa fie eliminate, este necesar ca acestea sa fie sigilate in ambalaje rezistete la apa si oxigen, si sterilizate.
TEHNOLOGIA AL VAPORE
Al Vapore inseamna, in cazul conservelor d’aucy, ca legumele atent cultivate, sunt sterilizate nu prin fierbere clasica in apa, ci la abur. Vaporii provin majoritar din apa continuta de leguma in mod natural. Deci, se poate spune ca leguma este preparata in aburul din propriul suc si de aceea este mai gustoasa, mai crocanta, mai nutritiva. Prin tehnologia avansata cu vacuum folosita la produsele Al Vapore, presiunea joasa coboara punctul de fierbere, ceea ce face posibila o procesare mai putin agresiva: timp redus de sterilizare si temperatura mai mica, in consecinta impacteaza mai putin alimentul, iar nutrientii se pastreaza mai bine. Legumele d’aucy Al Vapore sunt gata de consum, fiind ingredientul ideal pentru o masa rapida si hranitoare. Fara lichid de scurs, acestea pot fi folosite direct din cutie in salate sau ca garnitura, simple sau in orice combinatie inspirata, acasa sau la birou.
Descopera cele mai bune legume
Descopera cele mai bune legume
Descopera cele mai bune legume