Hors d’oeuvre vegane cu avocado, quinoa si linte

3 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 20 minute

nivel: usor

MODUL DE PREPARARE

1

Taiem marunt ceapa rosie, ardeiul snack si ridichile. Adaugam quinoa si lintea in compozitie, apoi uleiul de masline.

2

Asezonam cu sare, piper si suc de lamaie, dupa gust.

3

Desfacem fructele de avocado in jumatati, scoatem samburii, dar fara sa le decojim. Umplem, pe rand, fiecare jumatate de fruct cu compozitie, decoram cu felii de ridiche si chivas. Stropim cu suc de lamaie.

INGREDIENTE

Linte Al Vapore – 150 g (jumatate dintr-o conserva de 310 g)

Quinoa Al Vapore – o conserva 150 g

Avocado copt (dar fara tenta maronie la interior) – 3 bucati

Ceapa rosie – o jumatate medie

Ardei tip snack sau Jalapeno fara seminte – o bucata

Ridiche – 2-3 bucati

Chivas – 10-12 fire

Sucul de la o lamaie

Ulei de masline – 25 ml

Sare, piper (dupa gust)

RETETE

Care te pot interesa

Salata de ton cu quinoa si porumb
Burger vegan pe baza de linte si quinoa
Placinta ciobanului cu linte, mazare si morcovi tineri
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping