Vongole aromate cu fasole alba

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 25 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Se toaca marunt ierburile, usturoiul, ardeiul iute si piperul boabe (pentru o aroma mai intensa).

2

Aromatizam usturoiul in ardei iute la foc mic. Punem vongolele in tigaie si le lasam 1-2 minute, pana se desfac. Adaugam, pe rand, vinul si, dupa 1-2 minute, untul. Lasam aromele sa se intrepatrunda, asezonam cu sare si piper, apoi turnam boabele de fasole dintr-o conserva.

3

Sotam pe foc totul inca 2-3 minute si completam cu unt pentru un sos cat mai cremos. La final, adaugam verdeata din belsug si mai lasam 2-3 minute.

INGREDIENTE

Fasole alba cu bob mare Al Vapore – o conserva 400 g

Vongole – 250 g (sau midii)

Vin alb sec – 150 ml

Unt 82% grasime – 100 g

Usturoi – 4 catei

Ardei iute – o bucata

Patrunjel – o legatura

Coriandru – o legatura

Ulei de floarea-soarelui – 10 ml

Sare, piper negru boabe (dupa gust)

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Creveti spicy cu fasole alba
Fasole batuta cu inele de ceapa aurie si carnaciori cu sfecla rosie
Curcan festiv cu umplutura din naut si salata colorata de fasole
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping