Tortilla cu naut, spanac si porumb 2 persoane pregatire: 10 minute gatire: 35 minute nivel: usor MODUL DE PREPARARE 1 Rumeniti fasiile de vita in putin ulei incins. Scurgeti conservele de naut, porumb si spanac. 2 Realizati un dressing din otet balsamic, ulei de masline si sare de mare. 3 Intr-un bol, amestecati cubuletele de rosii cu nautul, porumbul si spanacul. Turnati dressingul si semintele, apoi amestecati bine. 4 Adaugati fasiile de vita rumenite, puneti amestecul intr-o barcuta de tortilla si presarati parmezan si ceapa verde pe deasupra. INGREDIENTE DESCOPERA PRODUSUL DESCOPERA PRODUSUL DESCOPERA PRODUSUL DESCOPERA PRODUSUL Naut – un borcan 330 g sauNaut Al Vapore – o conserva 310 gPorumb Gold Al Vapore – o conserva 150 gSpanac – 1/2 conserva 395 gTortilla – 2 foiRosii cherry – 2 bucatiParmezan – 50 gUlei de maslineOtet balsamicSare de mareSeminte de pin sau /si dovleac, chia, susan – o linguritaCeapa verde (arpagic proaspat)Carne vita, taiata fasii – 100 g URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE RETETE Care te pot interesa Naut picant cu Jalapeno si chorizo Quiche Lorraine cu spanac si branza de capra Chiftelute arabesti din naut cu sos de iaurt