Supa Minestrone cu spanac, fasole verde si galbena si fasole rosie

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 40 minute

nivel: usor spre mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Intr-o oala cu putin ulei, sotam ceapa tocata marunt. Adaugam, pe rand, morcovul si telina taiate cubulete, cateii de usturoi maruntiti si frunzele de dafin. Amestecam la foc mic pana cand legumele se inmoaie putin, fara a se rumeni. Turnam apa (sau supa de legume) si lasam la fiert, pana cand legumele se inmoaie. Abia atunci adaugam si cubuletele de dovlecel, impreuna cu pasta de tomate.

2

Dupa aproximativ 5 minute, integram continutul conservelor de fasole rosie, mixul de fasole verde cu galbena scurs in prealabil si spanacul taiat. Asezonam cu sare si piper si, la final, adaugam pastele, pentru consistenta. Dam in cateva clocote pana cand pastele sunt fierte si gata masa.

INGREDIENTE

Spanac taiat – o conserva 395 g

Mix de fasole verde si galbena – o conserva 400 g

Fasole rosie Al Vapore – o conserva 150 g

Morcov – o bucata

Dovlecel (zucchini) – o bucata

Telina (radacina) – ½ bucata

Pasta de tomate – 200 ml

Supa de legume sau apa – un litru

Ceapa medie – o bucata

Usturoi – 4 catei

Dafin – 2-3 frunze

Paste fainoase subtiri – 100 g

Sare, piper

Ulei

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Salata vegana calda cu fasole pastai, fenicul si portocale
Drob din linte, quinoa si boabe de soia cu salata din couscous cu fasole rosie, andive si rodii
Grill wrap cu fasole rosie si crema de branza
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping