Supa Minestrone cu spanac, fasole verde si galbena si fasole rosie
2 persoane
pregatire: 10 minute
gatire: 40 minute
nivel: usor spre mediu
MODUL DE PREPARARE
1
Intr-o oala cu putin ulei, sotam ceapa tocata marunt. Adaugam, pe rand, morcovul si telina taiate cubulete, cateii de usturoi maruntiti si frunzele de dafin. Amestecam la foc mic pana cand legumele se inmoaie putin, fara a se rumeni. Turnam apa (sau supa de legume) si lasam la fiert, pana cand legumele se inmoaie. Abia atunci adaugam si cubuletele de dovlecel, impreuna cu pasta de tomate.
2
Dupa aproximativ 5 minute, integram continutul conservelor de fasole rosie, mixul de fasole verde cu galbena scurs in prealabil si spanacul taiat. Asezonam cu sare si piper si, la final, adaugam pastele, pentru consistenta. Dam in cateva clocote pana cand pastele sunt fierte si gata masa.