Supa de linte marocana

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 40 minute

nivel: usor

MODUL DE PREPARARE

1

Intr-o tigaie, la foc mic, sotam ceapa si usturoiul (tocate marunt, in prealabil) in ulei. Adaugam rosiile cherry taiate in jumatati si amestecam pe foc cateva minute, pana cand legumele sunt usor gatite, fara sa fie rumenite. Asezonam cu sare si piper si adaugam pudra de turmeric si foaia de dafin. Lasam cateva minute pe foc, amestecand continuu, pana cand toate aromele se intrepatrund.

2

Inainte sa devina caramelizate (rumenite), turnam sucul de rosii si supa de legume sau apa (calde). Lasam sa dea in clocot si adaugam lintea direct din conserva. Apoi lasam sa fiarba la foc mic 10-15 minute. La final, adaugam patrunjelul tocat.

3

Se poate servi simpla, cu lipie prajita sau cu felii de bagheta cu seminte.

INGREDIENTE

Linte Al Vapore – o conserva 310 g

Ceapa medie – o bucata

Rosii cherry – 8 bucati

Usturoi – 2 catei

Suc de rosii – o lingura

Turmeric – o lingurita

Dafin – o frunza

Supa legume / apa – o cana

Ulei – 1,5 linguri

Patrunjel tocat

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Burger vegan pe baza de linte si quinoa
Hors d’oeuvre vegane cu avocado, quinoa si linte
Lasagna cu linte si spanac
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping