Sufleu de conopida si broccoli cu porumb si spanac

6 persoane

pregatire: 20 minute

gatire: 60 minnute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Blansam buchetele de conopida, broccoli si scurgem spanacul. Se bat ouale si se integreaza in smantana lichida.

2

Asezonam cu sare si piper, dupa gust. Tapetam tava cu ulei si pesmet sau folosim hartie de copt.

3

Asezam legumele in tava, apoi turnam peste ele compozitia lichida. Dam la cuptorul incins la 180 de grade timp de 40-45 minute. Servim cald sau rece. Se poate pastra la frigider 2-3 zile.

INGREDIENTE

Porumb Gold Al Vapore – o conserva 150 g

Spanac taiat  – o conserva de 395 g

Conopida – 7-8 buchetele

Broccoli – 7-8 buchetele

Smantana pentru gatit – 500 ml

Ardei gras colorat – cateva jumatati (3-4)

Oua – 5 bucati

Sare, piper (dupa gust)

RETETE

Care te pot interesa

Snacks din ardei mini cu fasole rosie, quinoa si porumb
Chili con carne
Budinca de porumb
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping