Somon la cuptor cu grau spelta

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 30 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Taiati somonul la dimensiunea dorita si il ungeti cu putina miere si sos de soia, dupa care il lasati in cuptorul preincalzit la 170-180 grade timp de 15-20 minute sau in functie de cat de rumenit il preferati.

2

Fierbeti orezul basmati cu putina sare, respectand indicatiile privind timpul de fierbere de pe ambalaj. Dupa ce este gata, il scurgeti si ii puteti adauga putin unt.
Desfaceti conserva de grau spelta, turnati graul intr-un bol si asezonati-l cu un dressing pe baza de sare, piper, ulei de masline si otet.

3

Rumeniti intr-o tigaie fasiile de ardei si dovlecel, cu putin ulei, sare si piper, dupa care le asezati peste garniturile de orez si grau spelta din farfurie, pentru un plus de culoare si textura.

INGREDIENTE

Grau spelta Al Vapore – o conserva 150 g

Dovlecel taiat fasii – o bucata

Ardei gras rosu feliat – o bucata

Orez basmati (brun) – 50 g

Unt – 10 g

Miere

Sos de soia

Ingrediente pentru Dressing:

Ulei de masline – o lingura

Otet din mere sau din vin

Sare, piper

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Granola
Piept de rata cu grau spelta
Energy booster dulce, cu grau spelta, quinoa si ananas
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping