Salata vegana calda cu fasole pastai, fenicul si portocale

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 20 min

nivel: usor

MODUL DE PREPARARE

1

Se taie feniculul fasii, apoi se rumeneste usor in putin ulei de masline. Pentru non-vegetarieni: se poate folosi si unt.

2

Dupa ce se raceste putin, se amesteca intr-un bol cu pastaile din conserva cu mix de fasole verde si galbena d’aucy, cu ceapa taiata fasii, maslinele si uleiul de masline. Se adauga sare si piper dupa gust, apoi se aseaza fasiile de portocala si se presara sucul.

3

Pentru non-vegetarieni – se poate servi ca atare sau cu chipsuri de bacon. Acestea se obtin din fasiile de bacon rumenite intr-o tigaie, dupa preferinte.

INGREDIENTE

Mix de fasole verde si galbena d’aucy – o conserva 400 g

Fenicul – o bucata (partea alba)

Masline verzi si kalamata – dupa preferinte

Portocala – o bucata medie

Sucul de la o portocala

Ceapa rosie – o bucata medie

Ulei de masline – 25 ml

Sare, piper (dupa gust)

Optional (pentru non-vegetarieni): fasii de bacon, 100 g

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Salata mediteraneana cu fasole verde
Piept de rata cu grau spelta
Paste gratinate cu fasole pastai si mix de seminte
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping