Salata de ton cu quinoa si porumb

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 10 minute

nivel: usor

MODUL DE PREPARARE

1

Desfaceti conservele de porumb si quinoa si turnati continutul direct intr-un bol de salata. Adaugati rosiile cherry taiate feliute, firele de ceapa tocate si bucatile de ton. Turnati sucul de lamaie, apoi adaugati maslinele Kalamata fara samburi.

2

Asezonati cu ulei de masline, sare si piper, dupa gust. Amestecati toata compozitia si obtineti un amestec colorat si gustos.

3

Serviti pe un suport de frunze de radicchio, pentru prospetime, alaturi de felii de bagheta alba, peste care picurati ulei de masline. La final, adaugati si o mana de seminte de pin, daca va plac.

INGREDIENTE

Quinoa Al Vapore – o conserva 150 g

Porumb Gold Al Vapore – o conserva 150g

Rosii cherry – 8 bucati

Ceapa verde – 2 fire

Ton in suc propriu – 100 g

Masline Kalamata fara samburi – 100 g

Ulei de masline – o lingura

Suc de lamaie – 20 ml

Sare

Piper proaspat macinat

Frunze de radicchio pentru decor (optional)

Seminte de pin (optional)

Felii de bagheta alba pentru servit

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Hummus cu tartar de ton si salata Tabouleh
Platou de cartof dulce si dovleac umplut, cu sos picant
Orez cu mazare, porumb si ficatei de pui inveliti in bacon
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping