Rulouri cu spanac si somon

4 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 30 min

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Se prepara foile de clatite cu spanac, pentru baza rulourilor. Spanacul scurs se mixeaza in blender. Se adauga apa minerala, pana obtinem o pasta omogena. Adaugam apoi uleiul, iar la putin timp ouale. Amestecam in continuare, pana obtinem un amestec omogen.

2

Turnam jumatate din faina putin cate putin in blender, cu grija, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se varsa intr-un bol, iar restul de faina se incorporeaza cu telul. Consistenta trebuie sa fie de clatite.

3

Se prepara somonul, se taie in fasii, apoi se rumeneste in tigaie. Ungem clatitele cu crema de branza. Aranjam fasiile de somon pe foaia de clatita si rulam cu grija. Dupa gust, putem picura suc de lamaie si taia rondele.

INGREDIENTE

Spanac taiat d’aucy – o conserva 395 g

Oua – 2

Faina – 500 g

Apa minerala – 1 l

Ulei de floarea-soarelui – 100 ml

Somon proaspat – 200 g

Crema de branza – 100 g

Sare, piper (dupa gust)

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Pasta gnocchi cu ricotta, mazare si spanac
Pachetele vegetariene pentru ora de gustare
Quiche Lorraine cu spanac si branza de capra
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping