Rosii umplute cu spanac

2 persoane

pregatire: 25 minute

gatire: 25 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Sotati ceapa tocata foarte fin in unt, pana cand capata aspect sticlos. Adaugati spanacul, foarte bine scurs in prealabil. Asezonati cu sare si piper si amestecati totul pe foc mic cateva minute. Separat, mixati faina cu laptele si adaugati sosul astfel obtinut peste spanacul de pe foc.

2

Omogenizati tot amestecul, apoi adaugati smantana si continuati sa amestecati cu o lingura de lemn.

3

Decupati rosiile in partea superioara si scoateti semintele. Umpleti carcasele tomatelor cu compozitia de spanac.

4

Presarati cascaval ras peste ele si puneti-le intr-o tava la copt pentru aproximativ 20-25 minute. Cuptorul trebuie incins in prealabil la 170-180 grade.

5

In acest timp, prajiti feliile de paine integrala in putin ulei de masline, dupa care presarati parmezan ras peste ele. La final, asezati peste ele rosiile cu spanac proaspat scoase din cuptor.

INGREDIENTE

Spanac taiat – o conserva de 395 g

Rosii mari – 4 bucati

Ceapa medie – o bucata

Cascaval ras – 50 g

Parmezan ras – 2 lingurite

Unt – 10 g

Faina – 2 linguri

Lapte – 250 ml

Smantana – 2 linguri

Nucsoara – o lingurita

Sare, piper

Lipie sau paine integrala

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Quiche Lorraine cu spanac si branza de capra
Musaca vegetariana cu fasole pastai, spanac si cartofi
Asortiment de mini pizza cu blat pufos din spanac si porumb
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping