Risotto cu naut si mazare pe pat de spanac

2-3 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 30 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Gatim orezul in untul topit. Integram vinul si, dupa cateva minute, incepem sa adaugam, putin cate putin, supa de legume, amestecand continuu pe foc, pana cand orezul este gata (preparat al dente).

2

Adaugam nautul boabe, mazarea si o parte din parmezanul ras. In paralel, preparam patul de spanac pentru risotto. Aromam usturoiul in putin ulei incins, cat se rumeneste putin.

3

Asezonam cu sare si piper, iar compozitia astfel obtinuta se adauga spanacului frunze deja gatit din conserva. Montam risotto peste patul de spanac si decoram cu boabe de piper rosu sau cu fulgi de chili.

INGREDIENTE

Mazare Al Vapore d’aucy – o conserva 150 g

Naut Al Vapore d’aucy – o conserva 150 g

Spanac frunze d’aucy – 200 g (aproximativ o treime dintr-o conserva de 765 g)

Orez pentru risotto – 100 g

Parmezan – 100 g

Unt – 50 g

Vin alb sec – 50 ml

Supa de legume – 400 ml

Usturoi – 2 catei

Ulei de floarea-soarelui – 20 ml

Sare, piper (dupa gust)

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Supa cu spanac, fasole verde si galbena si fasole rosie
Fussili ragu, cu mazare si parmesan
Tortilla cu naut, spanac si porumb
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping