Framantati bine aluatul fraged, punand pe rand, oul in faina, apoi untul, iar la final cateva linguri de apa foarte rece. Nu uitati de un praf de sare. Se unge cu unt sau cu ulei o forma de tarta si se formeaza baza quiche-ului din aluat. Se da la cuptor circa 15 minute la 180 grade. (Se poate utiliza si aluat de tarta din comert.)
2
Pregatiti umplutura pentru quiche: amestecati bine smantana vegetala si oul, apoi adaugati parmezanul ras si amestecati cu o lingura sau cu un tel pana se omogenizeaza. Adaugati sare si piper dupa gust. Scurgeti spanacul taiat si adaugati-l in compozitie. Amestecati, pana cand se omogenizeaza.
3
In acest timp, nu uitati aluatul prea mult in cuptor, deoarece se arde repede. Dupa ce ati scos aluatul din cuptor, puneti peste el bucatelele de branza de capra, apoi turnati compozitia cu spanac. Deasupra, presarati mozzarella rasa. Puneti la cuptor circa 30 min, la 180 grade.