Placinta colorata cu porumb, mazare si soia 3-4 persoane pregatire: 20 minute gatire: 30 minute nivel: mediu MODUL DE PREPARARE 1 Maruntim branza si o amestecam cu doua oua. Adaugam legumele din conserve si ardeiul taiat cubulete. 2 Branza fiind suficient de sarata, asezonam doar cu piper. Formam baza de placinta cu 4 straturi de foietaj. Punem umplutura in foietaj si rulam. 3 Ungem cu ou si dam rulourile la cuptor 15 minute, la 180-190 de grade. Cand este gata, taiem rulourile in felii. Se servesc calde sau reci. INGREDIENTE DESCOPERA PRODUSUL DESCOPERA PRODUSUL DESCOPERA PRODUSUL Porumb Gold Al Vapore* – o conserva 150 gMazare Al Vapore* – o conserva 150 gSoia Al Vapore – o conserva 150 gFoietaj (foi de placinta) – un pachet decongelatArdei colorat – 1-2 bucatiOua – 3 bucatiMarar proaspat – o legaturaPesmet – 50 gBranza telemea sau feta – 200 gPiper (dupa gust)*Daca nu aveti la indemana mazare Al Vapore si porumb Gold Al Vapore, le puteti inlocui cu amestec mexican Al Vapore in conserve de 150 g sau 300 g.Sare, piper (dupa gust) RETETE Care te pot interesa Guacamole cu soia Mini pancakes cu mazare si sos de iaurt Paella cu porumb si mazare