Penne primavera cu fasole verde

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 30 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Taiati morcovii cubulete sau fasii mai groase si opariti-i in apa cu sare. Dati in fiert buchetele de broccoli si firele de sparanghel. Le racoriti pe rand, in boluri cu apa rece. Fierbeti pastele al dente.

2

Topiti untul intr-o tigaie si aromatizati-l cu usturoi. Adaugati, pe rand, firele de sparanghel, morcovii si fasolea verde, astfel incat sa se amestece bine aromele si untul. Amestecati la foc mic cateva minute, dupa care adaugati si buchetele de broccoli.

3

Asezonati cu sare si piper. La final, incorporati pastele si presarati parmezanul ras. Lasati la foc mic cateva minute, dupa care le scoateti pe farfuria de servit si ornati cu busuioc verde si scalii de parmezan.

INGREDIENTE

Fasole verde fina – o conserva de 400 g

Paste penne – 250 g

Broccoli – 100 g

Morcovi mari – 2 bucati

Sparanghel verde – 100 g

Busuioc proaspat

Usturoi – un catel

Unt – 10 g

Parmezan ras si scalii – 50 g

Sare , piper

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Paste gratinate cu fasole pastai si mix de seminte
Fasole verde à la créole cu pui si susan
Salata mediteraneana cu fasole verde
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping