Paté de linte cu nuci

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 30 minute

nivel: usor spre mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Turnati continutul unei conserve de linte in blender. Adaugati ceapa taiata marunt, usturoiul dat pe razatoare si nucile, apoi zaharul, sarea, piperul si uleiul de susan.

2

Amestecati pana cand compozitia devine o pasta fina, omogena. Pe parcurs, adaugati ulei de masline pentru textura si untul topit pentru cremozitate, racit, in prealabil, la temperatura camerei.

3

La final, serviti cu paine cu seminte prajita.

INGREDIENTE

Linte Al Vapore – o conserva 310 g

Nuci – 100 g

Ulei de susan – 2 linguri

Ulei de masline

Unt topit – 20 g

Usturoi – 2-3 catei

Ceapa mica – o bucata

Zahar – o treime de lingurita

Sare, piper

Bagheta cu seminte sau ciabatta cu masline

Mix de seminte (dovleac, nuci, alune padure etc)

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Supa de linte marocana
Placinta ciobanului cu linte, mazare si morcovi tineri
Lasagna cu linte, spanac si ciuperci
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping