Paste gratinate cu fasole pastai si mix de seminte

3-4 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 40 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Fierbem pastele cu sare. Amestecam smantana de gatit cu oul, asezonam cu sare si piper.

2

Intr-o tava punem pastele fierte al dente, scurse, fasolea verde si pe cea galbena (scurse), maslinele, rosiile uscate taiate fasii si mixul de seminte. Presaram mozzarella pe toata suprafata compozitiei, apoi, pentru gratinare pronuntata, stropim cu putin ulei de masline.

3

Dam la cuptor timp de 10-15 minute, la o temperatura de 200 grade. Se servesc calde.

INGREDIENTE

Fasole verde taiata* – o conserva 400 g

Fasole galbena taiata* – o conserva 400 g

Paste penne 3 culori – 200 g

Seminte crude de dovleac si floarea-soarelui – 100 g 

Masline verzi fara samburi – cateva bucati

Ou – 1 bucata

Smantana de gatit – 150 ml

Rosii deshidratate – 4-5 bucati

Mozzarella – 100 g

Patrunjel proaspat – o legatura

Sare, piper (dupa gust)

*Daca aveti conserve cu mix de fasole galbena si verde 400 g, le puteti folosi in locul celor doua tipuri de conserve.

RETETE

Care te pot interesa

Salata mediteraneana cu fasole verde
Fasole galbena la tigaie cu ciuperci shiitake
Penne primavera cu fasole verde
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping