Paste Carbonara cu mazare

2 persoane

pregatire: 20 minute

gatire: 30 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Fierbem pastele al dente, in apa cu foarte multa sare. In paralel, prajim baconul taiat cubulete intr-o tigaie cu ulei incins.

2

Preparam sosul Carbonara. Amestecam galbenusurile cu parmezanul ras si adaugam, putin cate putin, amestecand continuu, apa in care au fiert pastele, pana obtinem o compozitie usor mai legata.

3

Langa baconul rumenit punem rosiile deshidratate, taiate fasii si boabele de mazare. Prajim continutul inca unul-doua minute, apoi adaugam pastele fierte (scurse). Integram compozitia cu ou si parmezan, amestecand continuu, la foc mic, pana cand este gata.

INGREDIENTE

Mazare Al Vapore – 100 g (doua treimi dintr-o conserva de 150 g)

Spaghetti paste – 150 g

Un galbenus de ou pentru fiecare portie de paste

Rosii deshidratate – 5 bucati taiate fasii

Parmezan – 100 g 

Bacon – 100 g

Ulei de floarea-soarelui – o lingura

Sare, piper (dupa gust)

 

 

 

 

 

RETETE

Care te pot interesa

Clafoutis cu mazare si porumb
Risotto cu naut si mazare pe pat de spanac
Pasta gnocchi cu ricotta, mazare si spanac
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping