Pasta gnocchi cu ricotta, mazare si spanac

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 20-25 min

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Punem pastele la fiert cu putina sare conform indicatiilor de pe ambalaj (8-10 minute), dupa care le lasam la scurs intr-o sita.
Scurgem spanacul taiat din conserva. Mazarea este deja scursa si poate fi turnata direct.

2

Intr-o tigaie punem untul si il lasam sa se topeasca (fara sa se arda), dupa care adaugam, pe rand: usturoiul tocat, mazarea, spanacul si smantana lichida. Lasam cateva minute la foc mic. Dupa ce s-au omogenizat, adaugam ricotta, o integram in compozitie si lasam in continuare la foc mic, pana ajunge la punctul de fierbere.

3

Amestecam tot timpul. Asezonam cu sare si piper. Integram pastele gnocchi si amestecam, in continuare, la foc mic inca 3-4 minute. La final, presaram cateva scalii de parmezan. Se serveste cald.

INGREDIENTE

Spanac taiat – o conserva 395 g

Mazare verde foarte fina Al Vapore – o conserva 150 g

Paste gnocchi – 200 g

Smantana lichida – 100 ml

Ricotta – 150 g

Unt – 25 g

Scalii de parmezan

Usturoi – 3 sau 4 catei

Sare, piper

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Paella cu porumb si mazare
Pachetele vegetariene pentru ora de gustare
Rosii umplute cu spanac
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping