Musaca vegetariana cu fasole pastai, spanac si cartof

6 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 60 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Preparam sosul Bechamel: se topeste untul intr-o cratita, la foc mic. Apoi, pe foc foarte mic, adaugam faina si laptele, mestecand continuu cu un tel, pana se omogenizeaza. Punem si un praf de sare.

2

Pregatim continutul pentru musaca. Blansam cartofii taiati rondele in apa fiarta timp de 3 minute. Batem ouale, asezonam cu sare si piper, apoi adaugam mixul de branzeturi, fasolea galbena scursa si spanacul scurs. Amestecam totul.

3

Intr-o tava de copt, asezam straturile alternativ: un strat Bechamel, unul de rondele de cartof, unul de Bechamel, unul de compozitie cu legume si branza si tot asa. Ultimul strat va fi de Bechamel, peste care presaram din belsug parmezan, cascaval ras sau cheddar ras. Dam la cuptor 25 minute, la 180 grade.

INGREDIENTE

Fasole galbena foarte fina – o conserva 400 g

Spanac taiat – o conserva 395 g

Cartofi – 8 bucati medii

Mix de branzeturi sarate (telemea, cheddar, mozarella, parmezan) – 300 g

Oua – 4 bucati 

Lapte – 1 l

Unt 82% grasime – 50 g 

Faina – 50 g

Sare, piper (dupa gust)

 

RETETE

Care te pot interesa

Paste gratinate cu fasole pastai si mix de seminte
File de dorada cu mix de fasole verde si galbena
Sufleu de conopida si broccoli cu porumb dulce si spanac
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping