Mix de legume la cuptor

4 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 45 min

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Taiem zucchini si radacinoasele cubulete. Adaugam ulei de masline, sare si piper. Le lasam timp de 15 minute in cuptor, la 200 grade. In paralel, maruntim mozarella (sau o dam prin razatoare).

2

Pregatim ramekinele cu straturi de legume, punand mai intai legumele pre-coapte anterior în cuptor (calde), apoi sfecla rosie, iar, la final, fasolea rosie boabe. Pe deasupra fiecarui vas, presaram mozarella din belsug.

3

Le tinem in cuptorul incins la 200 – 220 de grade inca 15 minute sau pana cand sunt gratinate. Decoram cu ceapa verde tocata.

INGREDIENTE

Sfecla rosie Al Vapore – o conserva 300 g

Fasole rosie Al Vapore – o conserva 400 g

Radacinoase de sezon (morcov, pastarnac etc.) – 300 g

Dovlecel zucchini – o bucata

Mozarella – 200 g

Ulei de masline – 25 ml

Sare, piper (dupa gust)

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Rosii umplute cu spanac
Grill wrap cu fasole rosie si crema de branza
Supa Minestrone cu spanac, fasole verde si galbena si fasole rosie
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping