Mancare de naut cu vinete

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 40 minute

nivel: usor spre mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Sotati in ulei ceapa si morcovul taiate cubulete. Cand ceapa devine sticloasa, adaugati usturoiul maruntit. Amestecati putin pe foc, dupa care adaugati rosiile taiate marunt si lasati la foc mic cateva minute. incorporati supa de legume si boabele de naut din conserva si lasati totul la foc mic cateva minute.

2

Separat, intr-o tigaie cu ulei incins, prajiti cubuletele de vinete, pe care le adaugati calde in tocana cu rosii si naut. Asezonati cu sare, piper, ierburi de Provence si turmeric si lasati la fiert pana ce sosul se ingroasa. La final, ornati cu patrunjel.

INGREDIENTE

Naut Al Vapore – o conserva 310 g

Vinete – 2 bucati

Rosii – 3 bucati

Usturoi – 2 catei

Morcov – o bucata

Ceapa – o bucata

Ierburi de Provence

Supa de legume (sau de pui) – 500 ml

Turmeric – o lingurita

Ulei de masline – 4 linguri

Patrunjel – o legatura

Sare, piper

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Chec aperitiv sarat cu legume colorate
Hummus cu tartar de ton si salata Tabouleh
Paella cu porumb si mazare
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping