Hummus cu tartar de ton si salata Tabouleh

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 30 minute

nivel: mediu spre dificil

MODUL DE PREPARARE

1

Incepem cu hummusul. Mixam boabele de naut cu pasta de tahina si cu sucul de lamaie in blender. Strivim catelul de usturoi si il adaugam la compozitie, apoi uleiul de masline. Pentru omogenizare, completam cu suc din borcanul/conserva de naut. Ca sa obtinem culoare intensa si textura placuta, punem un cub de gheata in amestec. Asezonam cu sare si piper.

2

Tartarul de ton se obtine din file-ul taiat marunt si marinat in ulei de susan si sos de soia. Adaugam semințe de susan, piper proaspat macinat si, dupa preferinte, suc de lamaie.

3

Salata se obtine tocand marunt patrunjelul, amestecandu-l cu restul ingredientelor si cu quinoa din conserva.

INGREDIENTE

Ingrediente hummus:

Naut – un borcan 330 g sau o conserva Al Vapore 310 g

Tahina dupa gust

Usturoi – un catel

Patrunjel – o legatura

Chivas – 50 g

Suc de la o lamaie

Ulei de masline – 25 ml

Ulei de susan – 25 ml

Ingrediente tartar:

File de ton proaspat – 100 g

Suc de lamaie, sos de soia, dupa gust

Ingrediente salata:

Quinoa Al Vapore – o conserva 150 g

Samburii de la jumatate de rodie

Ceapa rosie fasii – 50 g

Patrunjel – o legatura

Ulei de masline

Suc de la o lamaie

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Naut picant cu Jalapeno si chorizo
Risotto cu naut si mazare pe pat de spanac
Snacks din ardei mini cu fasole rosie, quinoa si porumb
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping