Hummus cu naut, sfecla rosie si muguri de pin

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 20 minute

nivel: usor

MODUL DE PREPARARE

1

Puneti in blender nautul scurs, sosul tahina, sucul de lamaie, usturoiul si uleiul de porumb. Mixati pana obtineti o pasta. Pentru omogenitate si cremozitate, adaugati zeama din borcanul de naut si 1-2 cuburi de gheata.

2

Impartiti in doua compozitia. Jumatate o puteti pune intr-un bol, iar cealalta jumatate se va mixa in continuare in blender cu sfecla rosie din conserva. Veti avea astfel doua tipuri gustoase de hummus. Le puteti decora cu boia, muguri de pin, seminte de rodie sau cu toate acestea la un loc.

3

Separat, intr-o tigaie cu ulei foarte incins, prajiti timp de 30-40 secunde lipia taiata felii. Serviti-o calda sau rece cu hummus.

INGREDIENTE

Naut – un borcan 330 g

Sfecla rosie Al Vapore – o conserva 300 g

Usturoi – 1-2 catei

Sos tahina (pasta de susan) – 100 g

Suc de lamaie – 50 ml

Muguri de pin – 10 g

Ulei de porumb

Seminte de rodie – o ceasca

Boia afumata sau pudra de paprika – o lingurita

Lipie

Sare, piper

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Hummus cu tartar de ton si salata Tabouleh
Sushi cu quinoa si sfecla rosie
Platou de cartof dulce si dovleac umplut, cu sos picant
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping