Grill wrap cu fasole rosie si crema de branza

3-4 persoane

pregatire: 20 minute

gatire: 30 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Se desfac foile de wrap si se ung cu crema de branza. O parte dintre ele o umplem cu ruccola, avocado fasii, fasole rosie, porumb, parmezan, ulei de masline si suc de lamaie, le impaturim si le punem la grill.

2

Celelalte le umplem cu carnati chorizo felii, ruccola, porumb, fasole rosie, parmezan, ulei de masline, le impaturim si le punem pe grill pana se rumenesc.

3

La final, le taiem in triunghiuri care se servesc calde sau reci, pe platou.

INGREDIENTE

Porumb Gold Al Vapore – o conserva 150 g

Fasole rosie Al Vapore – o conserva 150 g

Foi wrap – 1 pachet

Avocado – un fruct copt, dar fara sa devina maroniu la interior

Frunze de ruccola – 100 g

Ardei gras colorat – 3 bucati

Crema de branza – 100 g

Carnati chorizo sau salam picant – 100 g

Parmezan ras – 100 g

Castraveti murati – 2-3 bucati medii

Ulei de masline – 25 ml

Sare, piper (dupa gust)

RETETE

Care te pot interesa

Snack picant din porumb dulce
Pachetele vegetariene pentru ora de gustare
Crema de porumb cu creveti
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping