File de dorada cu mix de fasole verde si galbena

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 30 minute

nivel: usor spre mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Filetati dorada (sau puteti cumpara file-ul deja format). Intr-o tigaie incinsa, aromatizati uleiul de masline cu usturoiul taiat marunt. Asezati file-ul pe partea cu pielea, usor crestata in prealabil.

2

Puneti untul si 2 fire de cimbru, apoi asezonati cu sare si piper. Lasati dorada cateva minute pe fiecare parte, pana se rumeneste usor.

3

Separat, rumeniti fasiile de ardei rosu, iar dupa ce se inmoaie, adaugati ciupercile taiate marunt. Lasati-le pe foc pana se rumenesc, iar apoi turnati mixul de fasole verde si galbena, scurse.

4

Asezonati cu sare si piper si amestecati-le pe foc, pana cand se intrepatrund toate aromele. La final, adaugati fulgii de migdale, pe care i-ati rumenit usor pe foc inainte si sucul de lamaie.

INGREDIENTE

Mix de fasole verde si galbena – o conserva 400 g

File dorada – 200 g

Ciuperci – 50g

Ardei rosu – 50g

Usturoi -2 -3 catei

Ulei de masline

Unt – 10 g

Zeama de lamaie – 10 ml

Fulgi de migdale – 10 g

Sare, piper

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Salata vegana calda cu fasole pastai, fenicul si portocale
Piept de rata cu grau spelta
Pui cu orez, curry si legume colorate
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping