Fasole galbena la tigaie cu ciuperci shiitake 2 persoane pregatire: 10 minute gatire: 30 minute nivel: usor MODUL DE PREPARARE 1 Scurgeti fasolea galbena. Taiati morcovii betisoare, feliati subtire dovlecelul si ciupercile. 2 Trageti la tigaie morocovii (cu sau fara usturoi), dovlecelul si ciupercile, in amestecul de ulei de arahide si susan. Adaugati fasolea galbena scursa. 3 Asezonati cu sare si piper. La final, adaugati sosul de soia si presarati semintele de susan. INGREDIENTE DESCOPERA PRODUSUL Fasole galbena foarte fina – o conserva 400 gUlei de arahide – 2 linguriUlei de susan – o linguraMorcovi taiati – 2 bucatiCiuperci shiitake – 4 bucatiDovlecel – o bucataOptional: usturoi taiati marunt – 1-2 catei deSos de soia – o linguraSeminte de susan pentru decor URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE RETETE Care te pot interesa Musaca vegetariana cu fasole pastai, spanac si cartof cu ciuperci shiitake Paste gratinate cu fasole pastai si mix de seminte Pui cu orez, curry si legume colorate