Intr-o tigaie, caliti usor in ulei prazul taiat marunt, radacina de patrunjel si morcovii cubulete. Adaugati apa sau supa de pui si cartofii cubulete, asezonati cu sare si piper, apoi lasati toate legumele la fiert, acoperite.
2
Dupa ce au fiert, dati-le prin blender. Dupa ce s-au pasat, adaugati continutul a doua conserve de porumb Gold (nu este nevoie sa il scurgeti) si continuati operatiunea la blender. Pentru o textura cremoasa, adaugati smantana. Potriviti cu sare si piper. Aceasta supa crema se trece printr-o sita foarte, foarte fina pentru a elimina orice impuritate.
3
Separat, gatiti crevetii intr-o tigaie cu putin ulei. Adaugati firele de cimbrisor, sare, piper si unt. Daca doriti, puteti pune si un catel de usturoi tocat sau doi. Turnati supa intr-un bol, adaugati crevetii si serviti cat va place de fierbinte.