Clafoutis cu mazare si porumb

2 persoane

pregatire: 35 minute

gatire: 25 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Puneti untul la foc mic pana se topeste. Adaugati laptele si omogenizati. Lasati la temperatura camerei sa se „odihneasca”. Separati galbenusurile de albusuri. Intr-un bol, bateti mai intai albusurile cu un varf de sare pana obatineti o spuma usoara, apoi integrati galbenusurile. Presarati cele doua tipuri de faina si amestecati continu. Adaugati compoziatia de unt topit cu lapte, ajunsa la temperatura camerei, apoi amestecati totul.

2

Asezonati cu sare si piper. Adaugati cubuleatele de ardei, apoi turnati direct din conserva porumbul si mazarea. La final, integrati in compoziatie si bucatelele de gorgonzola.

3

Turnati compozitia in forme de briose (sau intr-o tava) unse cu unt si dati-le la cuptor circa 20-25 de minute, la 180 grade. Se poate servi cald sau rece.

INGREDIENTE

Mazare verde foarte fina Al Vapore – o conserva 150 g

Porumb Gold Al Vapore – o conserva 150 g

Gorgonzola – 100 g

Faina de migdale -70 g

Faina grau – 100 g

Oua – 3 bucati

Lapte – 30 ml

Unt – 30 g de

Ardei rosu – o bucata

Ardei galben – o bucata

Sare, piper

*In cazul in care nu aveti la dispozitie ardei rosu si/sau galben, puteti inlocui o parte dintre ingrediente cu o conserva d’aucy de amestec mexican Al Vapore 300 g, care contine mazare, porumb crocant si cubulete de ardei rosu.

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Snacks din ardei mini cu fasole rosie, quinoa si porumb
Paste Carbonara cu mazare
Briose cu mazare si porumb
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping