Puneti untul la foc mic pana se topeste. Adaugati laptele si omogenizati. Lasati la temperatura camerei sa se „odihneasca”. Separati galbenusurile de albusuri. Intr-un bol, bateti mai intai albusurile cu un varf de sare pana obatineti o spuma usoara, apoi integrati galbenusurile. Presarati cele doua tipuri de faina si amestecati continu. Adaugati compoziatia de unt topit cu lapte, ajunsa la temperatura camerei, apoi amestecati totul.
2
Asezonati cu sare si piper. Adaugati cubuleatele de ardei, apoi turnati direct din conserva porumbul si mazarea. La final, integrati in compoziatie si bucatelele de gorgonzola.
3
Turnati compozitia in forme de briose (sau intr-o tava) unse cu unt si dati-le la cuptor circa 20-25 de minute, la 180 grade. Se poate servi cald sau rece.
Mazare verde foarte fina Al Vapore – o conserva 150 g
Porumb Gold Al Vapore – o conserva 150 g
Gorgonzola – 100 g
Faina de migdale -70 g
Faina grau – 100 g
Oua – 3 bucati
Lapte – 30 ml
Unt – 30 g de
Ardei rosu – o bucata
Ardei galben – o bucata
Sare, piper
*In cazul in care nu aveti la dispozitie ardei rosu si/sau galben, puteti inlocui o parte dintre ingrediente cu o conserva d’aucy de amestec mexican Al Vapore 300 g, care contine mazare, porumb crocant si cubulete de ardei rosu.
URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE
RETETE
Care te pot interesa
Snacks din ardei mini cu fasole rosie, quinoa si porumb