Ciuperci gratinate cu linte si bacon

4 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 40 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Tocam patrunjelul si il amestecam cu baconul taiat cubulete, linte, sare si piper.

2

Asezam palariile ciupercilor intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le umplem folosind compozitia obtinuta anterior.

3

Adaugam cate un cubulet de unt in varful fiecarei palarii. Completam cu umplutura peste baza ciupercii. La final, punem branza cheddar rasa. Le dam la cuptorul incalzit la 220 grade, timp de 20 de minute, pana se gratineaza. De preferinta, se servesc calde.

INGREDIENTE

Linte Al Vapore – 150 g (o jumatate de conserva 310 g)

Ciuperci Champignon albe sau brune – 8 palarii intacte, mari

Bacon – 200 g 

Branza cheddar rasa – 100 g 

Unt 82% grasime – 50 g

Patrunjel proaspat – o legatura

Sare, piper (dupa gust)

RETETE

Care te pot interesa

Chiftelute din linte cu ciuperci trase la tigaie si salata de grau spelta
Supa de linte marocana
Burger vegan pe baza de linte si quinoa
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping