Chiftelute din linte cu ciuperci trase la tigaie si salata de grau spelta

3 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 40 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Tocam ceapa, patrunjelul, morcovul si usturoiul in cubulete, apoi le maruntim foarte fin in blender. Adaugam lintea, sare si piper si continuam sa omogenizam compozitia din blender.

2

La final, integram ouale batute. Incepem sa formam chiftelele, le ungem cu ulei si le dam la cuptorul incins la 220 grade, timp de 20 de minute.

3

Cat stau chiftelele la cuptor, pregatim ciupercile la tigaie si salata. Taiem ciupercile in fasii mai groase si le rumenim in ulei incins, cu sare si piper. Salata se formeaza din varza taiata fin, cu grau spelta, fasii de mar si nuca pisata. La final, asezonam cu ulei, sare, otet si piper.

INGREDIENTE

Linte Al Vapore – o conserva 310 g 

Grau spelta Al Vapore – o conserva 150 g

Morcov – o bucata medie

Ceapa rosie – o bucata medie

Oua – 2 bucati

Ciuperci Champignon albe sau brune – 2 bucati mari, intacte

Mar – o jumatate

Miez de nuca – 30 g

Usturoi – 4 catei

Patrunjel proaspat – o legatura

Varza alba – 100 g 

Varza rosie – 100 g

Ulei floarea-soarelui – doua linguri 

Sare, piper (dupa gust)

RETETE

Care te pot interesa

Somon la cuptor cu grau spelta
Piept de rata cu grau spelta
Granola
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping