Chiftelute arabesti din naut cu sos de iaurt

2 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 30 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Se trece nautul prin masina de tocat, apoi, pe rand, patrunjelul, coriandrul, ceapa si usturoiul. In compozitia obtinuta se adauga chimionul si piperul proaspat maruntit. Puneti sare dupa gust. Amestecati bine, pana se omogenizeaza. Adaugati bicarbonatul, faina, oul si amestecati.

2

Formati chiftelute mici si prajiti-le in ulei la foc mic, pana cand se rumenesc.

3

Separat, pregatim sosul cu iaurt, lamaie, coriandru, patrunjel si sare. Daca va place aroma, puteti adauga si menta. Chiftelutele se servesc inmuiate in sos.

INGREDIENTE

Naut – un borcan330 g

Patrunjel – 3 legaturi

Cepe medii – 2 bucati

Usturoi – 2-3 catei

Coriandru – o legatura

Chimion – o lingurita

Bicarbonat – o lingurita

Faina – 3-4 linguri

Ou – o bucata

Suc de lamaie – 10 ml

Iaurt – 150 ml

Sare, piper

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Tortilla cu naut, spanac si porumb
Risotto cu naut si mazare pe pat de spanac
Mancare de naut cu vinete
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping