Chec aperitiv sarat cu legume colorate

6 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 60 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Amestecati, intr-un bol, faina, ouale si praful de copt, apoi integrati uleiul in compozitie. Adaugati smantana lichida si omogenizati.

2

Dupa aceasta, puteti pune, pe rand, legumele, iar, la final, cascavalul ras. Tapetati tava cu unt, o umpleti trei sferturi cu compozitia si o dati la cuptor aproximativ 35 de minute, la 170-180 de grade. Dupa ce este gata, lasati-l la racit, apoi il taiati felii.

3

Poate fi pastrat la frigider cateva zile si este ideal pentru pachetelul de la scoala sau gustarea din pauzele de la job.

INGREDIENTE

Naut Al Vapore – o conserva 150 g

Spanac taiat – o conserva 395 g

Amestec Mexican Al Vapore* – o conserva 300 g

Oua – 4 bucati

Faina – 250 g

Smantana lichida pentru gatit – 150-200 ml

Praf de copt – o lingurita sau un pliculet

Cascaval ras – 120-150 g

Ulei floarea-soarelui – 100 ml

Unt 82% grasime – un cubulet pentru uns tava de copt

Sare, piper (dupa gust)

*Daca nu aveti la indemana amestec mexican, puteti folosi mazare Al Vapore si porumb Gold Al Vapore in conserve de 150 g fiecare si adaugati (nu este obligatoriu) ardei gras colorat cubulete.

RETETE

Care te pot interesa

Naut picant cu Jalapeno si chorizo
Mancare de naut cu vinete
Pasta gnocchi cu ricotta, mazare si spanac
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping