Burger vegan pe baza de linte si quinoa

2-3 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 40 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Se toaca marunt legumele si se pun in blender. Adaugam boabele de linte si quinoa, apoi amestecam totul, pana cand se maruntesc fin toate ingredientele.

2

Continuam cu taratele de psyllium pentru a lega intreaga compozitie intr-o pasta omogena. Masa astfel obtinuta se framanta cu mana intr-un bol, dupa care incepem sa formam chiftelele de burger. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor timp de 15 minute, la 180 de grade.
Taiem in doua chiflele de burger si le prajim intr-o tigaie, dupa care le ungem pe partea taiata cu sosul barbeque.

3

Asezam, pe rand, frunza de salata, feliile de castravete murat, rosiile cherry taiate rondele si firele de ceapa rosie. La final, venim cu chifteaua fierbinte si inchidem burgerul cu capacul ramas de chifla.

INGREDIENTE

Linte Al Vapore – o conserva 310 g

Quinoa Al Vapore – o conserva 150 g

Ceapa verde – o legatura

Ceapa rosie – o bucata medie

Morcov – o bucata

Ardei gras colorat – o bucata

Usturoi – 4 catei

Patrunjel proaspat – o legatura

Tarate de psyllium – 100 g

Rosii cherry – 2-3 bucati

Frunze de salata verde – 4-5 bucati

Oregano uscat – o lingurita

Castravete murat – 2-3 bucati

Sos barbeque – 30 ml

Chifle de burger – 3 bucati

Sare, piper (dupa gust)

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Paté de linte cu nuci
Ciuperci gratinate cu linte si bacon
Hors d’oeuvre vegane cu avocado, quinoa si linte
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping