Budinca de porumb

3-4 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 45 min

nivel: usor

MODUL DE PREPARARE

1

Turnam smantana de gatit in vasul de la blender. Ardem steluta de anason cu torta pentru aromatizare, apoi il tinem un minut in smantana de gatit (sau mai mult, in functie de gust).

2

Adaugam scortisoara, apoi boabele de porumb din conserva. Amestecam totul, dupa care strecuram printr-o sita foarte fina. In compozitia strecurata, amestecam oul, galbenusurile si omogenizam. Turnam compozitia in ramekine si le lasam la cuptor 30-35 minute la 180 de grade.

3

Gratinam cu parmezan, pe care il putem rumeni deasupra cu torta (sau la cuptor pentru inca 5-7 minute) si servim cald sau rece.

INGREDIENTE

Porumb Gold Al Vapore d’aucy – o conserva 340 g

Oua – 3 galbenusuri si un ou intreg

Smantana de gatit – 400 ml

Scortisoara macinata – o lingurita

Anason – o steluta

Parmezan ras (dupa gust)

URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE

RETETE

Care te pot interesa

Paella cu porumb si mazare
Asortiment de mini pizza cu blat pufos din spanac si porumb
Crema de porumb cu creveti
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping