Tocam ceapa, verdeata, le amestecam cu sare, piper, otet balsamic si ulei de masline, iar rezultatul va fi o salata de ceapa rosie. Se rumeneste pancetta intr-o tigaie.
2
Cand consideram ca este gata, adaugam usturoiul si lasam aromele sa se intrepatrunda. La final, adaugam boabele de fasole alba si rosie si fasiile de rosii uscate.
3
Ungem feliile de toast cu crema de branza, peste care adaugam compozitie cu fasole si pancetta. Pe deasupra, completam cu salata din ceapa rosie.
Fasole alba cu bob mare Al Vapore – o conserva 400 g Fasole rosie Al Vapore – o conserva 150 g Rosii uscate in ulei – 5-6 bucati Pancetta – 150 g Usturoi – 2 catei Ceapa rosie – o jumatate Crema de branza – 50 g Coriandru proaspat – jumatate de legatura Patrunjel proaspat – jumatate de legatura Felii de paine toast Ulei de masline Otet balsamic Sare, piper negru boabe (dupa gust)
URMARESTE LIVE MODUL DE PREPARARE
RETETE
Care te pot interesa
Fasole batuta cu inele de ceapa aurie si carnaciori cu sfecla rosie