Asortiment de mini pizza cu blat pufos din spanac si porumb

4 persoane

pregatire: 10 minute

gatire: 60 minute

nivel: mediu

MODUL DE PREPARARE

1

Pregatim drojdia pentru aluatul de blat. Intr-un bol, framantam faina cu apa si sare, porumbul boabe, spanacul si uleiul. Dupa ce obtinem consistenta de aluat, integram drojdia deja pregatita.

2

Acoperim cu folie si lasam la dospit minim 2 ore, la o temperatura controlata de 25 de grade.Cand este gata (dupa ce a crescut suficient), aluatul dospit se intinde pe un tocator de lemn, pe care am presarat un strat de faina.

3

Se taie in bucati mici si se formeaza aluatul pentru mini pizza. Le lasam la cuptorul incalzit la 250 de grade, timp de 20 de minute. Cand sunt coapte, aplicam straturile de deasupra cu ce umpluturi dorim (salam, boabe de porumb, felii de mozzarella, rosii, parmezan, sos de rosii etc.) si le mai dam 5-7 minute la cuptor pana se gratineaza. Ornam cu busuioc si le servim calde sau reci.

INGREDIENTE

Porumb Gold Al vapore – o conserva 150 g

Spanac taiat – o conserva 395 g

Faina – 500 g 

Drojdie proaspata – 2 g

Apa plata – 400 ml (cantitate redusa, deoarece spanacul contine deja lichid)

Ulei floarea-soarelui – 25 ml 

Parmezan ras – 100 g

Salam Napoli (sau salam picant) – 100 g

Mozzarella – 100 g

Rosii cherry – cateva bucati

Suc de rosii – 100 ml

Frunze prasopete de busuioc

Sare, piper (dupa gust)

RETETE

Care te pot interesa

Grill wrap cu fasole rosie si crema de branza
Snacks din ardei mini cu fasole rosie, quinoa si porumb
Tortilla cu naut, spanac si porumb
Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping