Toți fermierii și tehnicienii d'aucy sunt conduși de dragostea pentru pământ, de dorința lucrului bine făcut în vederea obținerii produselor gustoase și sănătoase.

 Pentru că este mai bine atunci când știm de unde provin produsele noastre și modul în care sunt produse, vom arunca o privire împreună la "călătoria legumelor", de la semințele de pe domeniile noastre  până la preparatele din farfuria ta.Pregătim cu atenție solurile

Deoarece o legumă bună trebuie să fie sădită și să înflorească în solul potrivit, agricultorii și tehnicienii d'aucy aleg cu grijă parcelele potrivite fiecărei culturi. Terenurile sunt întotdeauna pregătite înainte de procesul plantării.

Semănăm semințele viitoarelor voastre legume

Pentru ca o legumă de calitate să încolțească de la cea mai bună sămânță, le selecționăm cu grijă și alegem planta tânără după calitățile sale agronomice și gustative.Urmărim dezvoltarea culturilor noastre

Obiectivul nostru  este să vă oferim cele mai bune legume,  de aceea tehnicienii noștri îi sfătuiesc pe agricultori pe toată durata culturii: să utilizeze produsele fitosanitare potrivite, să asigure sisteme de irigații eficiente.

Monitorizăm strict fiecare etapă a evoluției

Monitorizăm strict fiecare etapă a evoluției. Deoarece calitatea producției se obține respectând un număr de criterii stricte, cuprinse în caietul de specificații stabilit de cooperativă și agricultori. Tehnicienii noștri verifică periodic culturile, la fiecare etapă prin intermediul acestui caiet.

În final, culegem roadele din culturile proprii!

Când legumele ajung la deplina maturitate, poate începe recoltarea. Acest lucru se realizează, de regulă, cu utilaje specializate. Totuși, anumite, legume precum broccoli sau țelina, necesită recoltare manuală. Trebuie realizată rapid deoarece sezonul recoltării este foarte scurt. 

Transportul către fabrică

Legumele recoltate sunt trimise către fabrică cât mai repede posibil, pentru a se păstra toate calitățile nutriționale. Acesta este motivul pentru care fabricile sunt amplasate în proximitatea culturilor. 

Imediat după recoltare, legume se îndreaptă către uzină

Producția

O dată ce legumele au ajuns în fabrică, intră pe linia de producție. Acestea sunt spălate, tăiate, sortate și prelucrate. d'aucy  are mai multe fabrici, care produc conserve de legume sau legume congelate.

Ieșirea din fabrică

După ce au fost procesate, legumele d'aucy sunt stocate în depozite mari. De aici, sunt expediate către distribuitori, în funcție de comenzile lor.Le transportăm în magazine

Produsele d'aucy sunt expediate în cel mai scurt timp către magazine cu ajutorul camioanelor.

Vă punem la dispoziție toate produsele noastre

Este foarte important pentru noi ca toată lumea să aibă acces la produsele d'aucy, de aceea le găsiți pe rafturile de conserve de legume în toate marile lanțuri de supermarketuri și hypermarketuri din România.

În sfârșit a sosit momentul să le degustați

Ajunse la dumneavoastră, nu vă mai rămâne decât să le încercați. Atât de gustoase, sănătoase și practice, le puteți folosi ori de câte ori doriți, economisind timp. Astfel, reușiți să transformați în clipe aparte timpul petrecut în bucătărie.