d'aucy lansează două game noi de produse

Producatorul de legume conservate d’aucy a lansat, pe piata romaneasca, conservele Al Vapore-Vapeur si Gama pentru Salate. Cele 14 produse lansate pe rafturile magazinelor din Romania raspund celor mai actuale cerinte ale consumatorilor romani care isi doresc alimente sanatoase si, in acelasi timp, usor de preparat.

„Urmand evoluția pieței, venim cu noi produse pentru noi categorii de cerințe, gusturi si obiceiuri. Astfel, gama Al Vapore-Vapeur se diferentiaza de alte produse existente pe piata prin procesul de productie, in timp ce Gama pentru Salate, ambalata tot la conserva, cuprinde produse speciale pentru salate, fiind livrata in cantitati mici, exact cat este nevoie, fie ca ingredient, fie pentru mixuri”, a declarat Crina Zdravcu, director comercial al d’aucy Romania.

Noua gama Al Vapore-Vapeur cuprinde 10 produse – amestec mexican, naut , linte, porumb dulce, porumb Gold, mazare verde si sfecla rosie cuburi, iar Gama pentru Salate este formata din porumb dulce, porumb Gold, morcovi baby, mazare verde, amestec mexican, fasole rosie, amestec porumb cu fasole rosie si sfecla rosie cuburi.

d'aucy gama pentru salate

Creste prezenta pe horeca

Din punct de vedere al businessului, d’aucy Romania se afla pe un trend pozitiv in ultimii ani. Astfel pentru 2016, compania mizeaza pe afaceri de 3,5 milioane euro, in crestere cu cca. 6% fata de 2015.

„In acest moment, distributia directa catre retelele mari de super si hipermarketuri, cat si cash&carry, reprezinta 57% din business-ul companiei, in timp ce 32% din afaceri sunt realizate prin vanzari catre distribuitori. De asemenea, observam o crestere constanta a prezentei si pe segmentul horeca, ce reprezinta in acest moment cca 11% din business-ul d’aucy Romania”, a declarat Crina Zdravcu.

In acest moment, compania comercializeaza pe piata locala 42 de produse sub brandul d’aucy, incluzand gama de produse BIO si gama dedicata copiilor – d’aucy kids, dar si alte 29 sub brandul Globus.

Grupul francez d’aucy are 30 de fabrici in Franta, Spania si Ungaria. Cea mai apropiata unitate de productie de Romania este in Ungaria, la Debrecen, la 70 km de Oradea. Anul trecut, grupul a raportat un business de 1,3 miliarde de euro, cumulat pe toate diviziile.