Ca parte a cooperativei agricole d'aucy, fermierii noștri împărtășesc aceleași valori: solidaritatea, respectul și iubirea față de mediul înconjurător.


Printre aceștia îi regăsim pe:

Daniel, David şi Mickaël Joubier, povestea unei ferme active pe parcursul a trei generaţii

"Producţia noastră are loc într-o comună de unde noi suntem originari. În acest loc ne-am născut. La început am oferit o mână de ajutor familiei în weekend-uri şi pe durata vacanţelor, însă acum acest domeniu a devenit pasiunea noastră. Ceea ce este interesant în agricultură, e faptul că rutina nu își are locul aici.“Philippe Le Levé, producător de legume şi cereale

„Am intrat în acest domeniu în 1975, când am preluat activitatea de la tatăl meu. S-au împlinit mai mult de 45 de ani de când producem legume la fermă. De la început m-am alăturat cooperativei şi am rămas fidel acesteia pe parcursul carierei mele. Ceea ce îmi place cel mai mult în acest domeniu este faptul că am primit moştenire ferma tatălui meu şi am reuşit să perpetuez activitatea în inima unei regiuni de pionierat în cultivarea de legume."


Sergez Lebartz, cultivator de legume din 1983 

"Am preluat de la părinţii mei ferma familiei. Am ales să cultiv legume pentru diversitatea producţiei mele şi de asemenea, din pasiune pentru tehnicile de cultivare a legumelor. 

Apreciez precizia pe care o necesită cultivarea de legume: acesta trebuie să fie exactă, mai riguroasă decât la alte tipuri de culturi. De exemplu, este necesar să gestionăm adâncimea şi densitatea seminţelor atunci când are loc semănatul. Ceea ce îmi place cel mai mult în domeniul meu de activitate este lucrul bine făcut."