D'AUCY, FRANȚA DIN 1965

Cel mai bine când știi de unde provin!

Istoria d'aucy a început în Franţa, mai exact în Bretagne în anul 1965. În anul 1979, d'aucy devine parte integrată a unei intreprinderi cooperative. Astăzi, după aproape 50 de ani, d'aucy se străduieşte să vă ofere cele mai bune legume. 

În Franţa, d'aucy lucrează în fiecare zi cu cei 1500 de fermieri-membri pentru producerea legumelor. De pe câmp în farfurie, d'aucy urmăreşte meticulos parcursul tuturor legumelor pe care le oferă.

D'AUCY, DRAGOSTE PENTRU LEGUME DE 50 ANI

Cel mai bine cand este făcut cu suflet!

Fiecare legumă este cultivată în sezonul ei, în ritmul ei. Pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, de toate aromele şi beneficiile lor, d'aucy are misiunea de a recolta legumele în sezonul potrivit, atunci când sunt coapte,  şi să folosească cea mai bună modalitate de a le conserva. Suntem implicați în viețile a milioane de oameni și ne dorim să îi facem pe toți mândri de produsele noastre.

Compania d'aucy este devotată misiunii sale, deoarece satisfacţia dumneavoastră reprezintă reușita noastră. La d'aucy, știm prea bine că fiecare persoană are un stil de alimentaţie propriu, stabilit în funcţie de preferințe sau de program. Legumele noastre sunt conservate în așa fel încât pot fi adaptate fiecărui stil de gătit.

Vă oferim produse de calitate, cu beneficii nutriţionale dovedite și ușor de gătit.  d'aucy ştie că toate mesele sunt mai bune atunci când sunt făcute cu suflet!