De-a lungul ultimilor 50 ani, 1500 fermieri s-au alăturat grupului d'aucy. În această mare familie, agricultorii lucrează împreună zi de zi, cu pasiune, pentru a vă oferi cele mai bune roade ale pământului. 

COOPERATIVA AGRICOLĂ D'AUCY ȘI BENEFICIILE SALE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Societatea cooperativă agricolă este un grup de fermieri d'aucy creat, organizat și condus de către producătorii-membri înșiși. Cu rădăcinile sale regionale, acest grup a devenit unul dintre cele mai importante societăți din industria agroalimentară.

Proximitatea terenurilor agricole minimizează timpul transportului și vă oferă legume de cea mai înaltă calitate. Astfel, legumele d'aucy rămân în mâinile cooperativei de la sămânță la produs finit, asigurând trasabilitatea completă.


UN MODEL ECONOMIC JUST ȘI DURABIL

La d'aucy apreciem punerea în comun a resurselor și a calităților umane ale fiecărui membru al cooperativei. Fiecare este pe deplin angajat în responsabilitatea calității produselor pe care le oferim. Fermierii noștri se dedică în totalitate pentru ca această calitate să se regăsească în preparatele dumneavoastră culinare.