🔪 Mod de preparare:
Taiem morcovul cubulete, ceapa fasii, usturoiul si coditele de patrunjel bucatele. Toate vor fi calite in ulei de floarea-soarelui. Adaugam apoi untul si cubulete de rosii, cu carnatul deja gatit, taiat rondele. Cat tinem totul pe foc, cateva minute, putem pune sarea si piperul. La final, adaugam frunze de patrunjel maruntite si putina apa, apoi lasam la fiert, pentru ca toate gusturile sa se amestece bine.
Pentru prezentare, decoram totul cu mai mult patrunjel, presarat deasupra.

⭐ Ingrediente:
Fasole rosie Al Vapore d’aucy – o conserva de 326 g
Carnati – o bucata
Morcov – o jumatate
Ceapa rosie – o bucata medie
Usturoi – doi catei
Patrunjel – o legatura
Rosii – o rosie medie sau o jumatate dintr-o rosie mare
Ulei de floarea-soarelui
Unt
Apa
Sare
Piper

⏳ Durata de preparare: 15-20 minute
📈 Grad dificultate: usor
🍽️ Numar portii: 2

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping