🔪 Mod de preparare: Taiem morcovul cubulete, ceapa fasii, usturoiul si coditele de patrunjel bucatele. Toate vor fi calite in ulei de floarea-soarelui. Adaugam apoi untul si cubulete de rosii, cu carnatul deja gatit, taiat rondele. Cat tinem totul pe foc, cateva minute, putem pune sarea si piperul. La final, adaugam frunze de patrunjel maruntite si putina apa, apoi lasam la fiert, pentru ca toate gusturile sa se amestece bine. Pentru prezentare, decoram totul cu mai mult patrunjel, presarat deasupra.
⭐ Ingrediente: Fasole rosie Al Vapore d’aucy – o conserva de 326 g Carnati – o bucata Morcov – o jumatate Ceapa rosie – o bucata medie Usturoi – doi catei Patrunjel – o legatura Rosii – o rosie medie sau o jumatate dintr-o rosie mare Ulei de floarea-soarelui Unt Apa Sare Piper
⏳ Durata de preparare: 15-20 minute 📈 Grad dificultate: usor 🍽️ Numar portii: 2