🔪 Mod de preparare:

Prima data vom trece mazarea si frunzele de menta impreuna prin blender. Incingem o tigaie pe foc si adaugam untul, pe care il topim. Apoi, adaugam pasta obtinuta, pe care o amestecam alaturi de orezul pe care il fierbem putin si unt. Punem sare si apa si omogenizam totul bine. Adaugam parmezanul si inca putina apa, amestecand totul din nou.
La final, turnam mixul din tigaie intr-o farfurie si decoram cu parmezan.
Pofta buna! 

⭐ Ingrediente:
Mazare verde fina d’aucy – o conserva de 400 g
Putina menta
Unt – 50 – 70 g
Orez – 100 g
Parmezan – 100 g
Apa – 50 – 100 ml
Sare si piper dupa gust

⏳ Durata de preparare: 10-15 minute
📈 Grad dificultate: usor
🍽️ Numar portii: 1

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping