🔪 Mod de preparare: Cartofii se trec prin răzătoare, apoi stoarcem bine apa din ei – care se aruncă. Adăugăm cartofilor sare, un ou, pătrunjel, conserva de porumb dulce și amidonul. Omogenizăm compoziția, iar apoi, folosind o lingură, vom așeza într-o tigaie cu ulei încins, cele 3 porții, fără a le înghesui. Lăsăm totul la prăjit, pe ambele părți. Când hrenzelele sunt aurii, le ștergem cu prosoape de bucătărie, pentru a înlătura excesul de ulei. Gata! Acum le putem servi așa cum dorim, mai ales drept garnitură.
⭐ Ingrediente: Porumb dulce Al Vapore d’aucy – o conservă 150 g 2 cartofi medii Pătrunjel – o legătură Un ou Ulei de floarea-soarelui Amidon – 2 linguri Sare după gust
⏳ Durata de preparare: 10-15 minute 📈 Grad dificultate: ușor 🍽️ Număr porții: 1