🔪 Mod de preparare:
Cartofii se trec prin răzătoare, apoi stoarcem bine apa din ei – care se aruncă. Adăugăm cartofilor sare, un ou, pătrunjel, conserva de porumb dulce și amidonul. Omogenizăm compoziția, iar apoi, folosind o lingură, vom așeza într-o tigaie cu ulei încins, cele 3 porții, fără a le înghesui. Lăsăm totul la prăjit, pe ambele părți. Când hrenzelele sunt aurii, le ștergem cu prosoape de bucătărie, pentru a înlătura excesul de ulei.
Gata! Acum le putem servi așa cum dorim, mai ales drept garnitură.

⭐ Ingrediente:
Porumb dulce Al Vapore d’aucy – o conservă 150 g
2 cartofi medii
Pătrunjel – o legătură
Un ou
Ulei de floarea-soarelui
Amidon – 2 linguri
Sare după gust

⏳ Durata de preparare: 10-15 minute
📈 Grad dificultate: ușor
🍽️ Număr porții: 1

 

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping