🔪 Mod de preparare: Taiem ceapa fasii, apoi o punem la calit intr-o craticioara, in unt. Taiem cartoful cubulete si il adaugam in acelasi recipient, apoi turnam nautul direct din conserva, din care pastram putin pentru decor. Dupa ce calim totul bine, adaugam apa si lasam compozitia la fiert, dupa care o vom trece prin blender. Daca este nevoie, mai adaugam unt. Așezam totul intr-un bol, alaturi de crutoane, nautul pentru decor si patrunjel. Pentru cel mai bun gust, punem ulei de masline, sare si piper.
⭐ Ingrediente: Naut Al Vapore d’aucy – o conserva de 300 g Ceapa – o jumatate Unt – 70 g Cartof – o jumatate Apa Patrunjel Ulei de masline Sare
⏳ Durata de preparare: 10-15 minute 📈 Grad dificultate: usor 🍽️ Numar portii: 2 portii