🔪 Mod de preparare:
Taiem ceapa fasii, apoi o punem la calit intr-o craticioara, in unt. Taiem cartoful cubulete si il adaugam in acelasi recipient, apoi turnam nautul direct din conserva, din care pastram putin pentru decor. Dupa ce calim totul bine, adaugam apa si lasam compozitia la fiert, dupa care o vom trece prin blender. Daca este nevoie, mai adaugam unt. Așezam totul intr-un bol, alaturi de crutoane, nautul pentru decor si patrunjel. Pentru cel mai bun gust, punem ulei de masline, sare si piper.

⭐ Ingrediente:
Naut Al Vapore d’aucy – o conserva de 300 g
Ceapa – o jumatate
Unt – 70 g
Cartof – o jumatate
Apa
Patrunjel
Ulei de masline
Sare

⏳ Durata de preparare: 10-15 minute
📈 Grad dificultate: usor
🍽️ Numar portii: 2 portii

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping